سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان عراقچی به عاصم منیر: ایران مقابل ماجراجویی آمریکا می‌ایستد پوتین با رد مذاکرات صلح، برای تشدید جنگ اوکراین آماده می‌شود منابع پاکستانی: اسلام‌آباد و دوحه برای بازگشت ایران و آمریکا به مذاکرات رایزنی می‌کنند حضور بیش از ۱۰ میلیون نفر در مراسم تشییع رهبر شهید در عراق فعال شدن آژیرهای هشدار در اردن و پایگاه‌های آمریکا در اربیل، عراق و کویت مقام آمریکایی: در مجموع 30 پهپاد MQ-9 توسط پدافند هوایی ایران سرنگون شده‌اند اعتراف دبیرکل ناتو به همدستی در تجاوز آمریکا و اسرائیل به ایران بلومبرگ: کشتیرانی از طریق تنگه هرمز تقریباً متوقف شد واکنش عراقچی به سخنان موهن ترامپ علیه ایران؛ پاسخ ما، عمل ماست بقائی: ایران با قاطعیت از منافع ملی و حاکمیت خود دفاع خواهد کرد ترامپ حکومت جولانی را از فهرست حامیان تروریست خارج می‌کند / چراغ سبز واشنگتن برای کاهش تحریم‌های سوریه

ترامپ: همین حالا می‌خواهم با بایدن مناظره کنم!

ترامپ: همین حالا می‌خواهم با بایدن مناظره کنم! رئیس‌جمهوری پیشین آمریکا که حتی در یک مناظره با هم‌حزبی‌های خود حاضر نشده، پیشنهاد مناظره فوری با جو بایدن را مطرح کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۴:۵۲ - ۱۷ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 February 06
کد خبر: ۲۲۷۱۰۸

به گزارش راهبرد معاصر، «من می‌خواهم همین حالا با او مناظره کنم زیرا باید برای مصلحت کشور مناظره کنیم» این‌ها جدیدترین اظهارات رئیس‌جمهور پیشین ایالات متحده دونالد ترامپ است که برای مناظره با رئیس‌جمهور آمریکا جو بایدن قبل از انتخابات ریاست‌جمهوری ۲۰۲۴ ابراز تمایل کرده است.

 

ترامپ دوشنبه شب در مصاحبه با شبکه رادیویی «شو دن بونگینو» تصریح کرد که تمایل دارد «خیلی فوری» با بایدن وارد مناظره شود.

 

پیشنهاد مناظره رئیس‌جمهور پیشین ایالات متحده بیشتر نوعی ترفند تحقیر بایدن به نظر می‌رسد زیرا او نه تنها بایدن را در انتخابات پیشین ۲۰۲۰ به تقلب متهم کرد، از هر فرصتی استفاده می‌کند تا بایدن را به زوال عقلی متهم کند.

 

از طرف دیگر، بایدن نیز در گردهمایی شب گذشته (دوشنبه) در ایالت «نوادا» این‌گونه به این پیشنهاد پاسخ داد که «فوراً؟ باشه، اگه من هم جای او بودم، منم دوست داشتم با خودم مناظره کنم. او کار دیگه‌ای نمی‌تواند بکند».

 

ترامپ که در هیچ یک از مناظره‌های درون‌حزبی جمهوری‌خواهان در چرخه انتخابات ریاست‌جمهوری ۲۰۲۴ شرکت نکردهاست، در ماه دسامبر درجریان مصاحبه‌ای گفت که «مشتاق مناظره با بایدن» است.

 

در سال ۲۰۲۰، ترامپ و بایدن به جای سه بار، تنها در دو مناظره انتخاباتی شرکت کردند و یکی از این مناظره‌ها به واسطه ابتلای ترامپ به «کووید-۱۹» لغو شد.

 

پیشنهاد ترامپ به بایدن برای مناظره، صدای هم‌حزبی‌های رئیس‌جمهور سابق آمریکا را نیز درآورده است به طوریکه ستاد انتخاباتی رقیب جمهوری خواه ترامپ نیکی هیلی، دوشنبه شب گفت که «هیجان‌آور است» که ترامپ «در نهایت به اهمیت مناظره اعتراف کرد».

 

سخنگوی هیلی اولیویا پرز کوباس در بیانیه ای گفته است که «زمان آن رسیده که ترامپ یک تنه بایستاد و با هیلی مناظره کند. نیکی آماده است سوابق خود را مقابل کارزار هرج و مرج و انتقام‌جویی ترامپ قرار دهد»!/ فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار